Brug dit Netværk til Hurtigt at Sælge Din Bolig

Du har sikkert hørt om den research der har vist, at alle mennesker kender alle andre mennesker i 7 led.  Noget siger mig, at med den måde vi alle er blevet mere forbundne i dag, takket være de sociale medier, så er vi i langt de fleste tilfælde kun 3 eller 4 led fra de fleste andre mennesker. Men hvad kan man bruge disse flere-leds forbindelser til, når det kommer til at sælge sin bolig?

Der er mange ting man skal håndtere når en bolig skal sælges, og jeg har fundet mit netværk helt og aldeles uundværligt i denne proces. Alting er gået så meget hurtigere og mere gnidningsfrit efter jeg fik øjnene op for, at venner, og venners venner (i flere led), har alle mulige brugbare erfaringer og baggrunde. Der er ikke nogen grund til at lære alting helt fra bunden, eller navigere i blinde, når man kun er et par hyggelige kaffesamtaler væk fra, at kunne drage nytte af andres erfaringer.

Det kan i første omgang være en rigtigt god måde at finde de rette fagfolk på. Jeg har et par venner jeg kender direkte, som har fået lavet en Tilstandsrapport Sjælland. Ingen af dem har solgt en bolig i Næstved, som er det jeg har brug for, så de byggesagkyndige de kender kan jeg ikke bruge direkte. Det kan typisk ikke betale sig for hverken dig, eller den byggesagkyndige, at skulle arrangere så lang transport bare for at lave en tilstandsrapport. Men fagfolk har det med at kende hinanden ret meget på kryds og tværs. Så jeg spurgte min kammerat, der kendte en byggesagkyndig som han var rigtigt glad for, om han ikke kunne introducere os. Vi tog en kop kaffe på en café i København en dag, hvor jeg alligevel havde ærinder derinde. Jeg forstod straks hvorfor min ven var stor fan af ham, og altid anbefalede ham til andre: han var vildt nem at snakke med, og forstod tydeligvis sit fag ned i mindste detalje. Jeg spurgte om han kunne anbefale nogen til at hjælpe mig med en Tilstandsrapport Næstved. Han gav mig straks et telefonnummer ned til mig – og sådan fandt jeg en god og troværdig byggesagkyndig igennem mit netværk!

Et andet sted rigtigt mange virkeligt burde bruge deres netværk i forbindelse med salget af deres bolig er i jagten på købere. Hvis alle kender alle i 7 led, så kan du altså i teorien præsentere din bolig for hele verden ved at sprede budskabet ud igennem dit netværk. Eftersom jeg sandsynligvis kun behøv at komme i kontakt med folk, der realistisk set kunne finde på at flytte til Næsteved, kunne jeg nøjes med at hoppe i to led. Jeg spurgte alle mine venner i og omkring Næstved, om de kendte nogen, der overvejede at flytte til området. Så sendte jeg dem billeder og beskrivelse af hjemmet, som de så kunne videresende. Vi fandt en køber hurtigere end den lokale ejendomsmægler havde troet det var muligt!